-25 %

ARONA, KREMA ZA OBRAZ (ARONIJA / OGNJIČ / PLANIKA), 50 ML

36.75

Krema za obraz z visoko aktivnimi sestavinami, ki daje blažilni, osvežujoč in regenerativni učinek. Primerna je za normalno in občutljivo kožo. Uporablja se tudi za po sončenju, proti rdečici, rahlim opeklinam, mrazu, razpokani koži, po britju in proti aknam.
Vsebuje ekstrakt biodinamične aronije, ki je znana po visoki vsebnosti antioksidantov in visoki koncentraciji polifenolov. Aronija pomaga pri hitrejšem obnavljanju celic in preprečuje degeneracijo zdravih celic v človeškem tkivu in krvni plazmi. Skrajšuje čas celjenja ran in jih dezinficira, kar je še posebej pomembno v postoperativnih procesih. Tako se upočasni tudi proces staranja organizma, kar vpliva tudi na proces staranja naše kože.
Krema je 100% naravna, brez silikonov, barvil, parabenov in konzervansov.
Velikost: 50ml
Kategorija:
Krema za obraz.
Krema vsebuje ekstrakt ognjiča, gojenega na 1500m nadmorske višine, ki ima blažilne učinke. Izvlečke ognjiča v obliki mazil uporabljamo za zdravljenje prask, ran, kožnih razjed (posebno tistih, ki se slabo celijo), vreznin, opeklin in pikov žuželk, pri brazgotinah po operacijah, pri kožnih obolenjih, lažjih opeklinah in za nego občutljive, suhe kože, razpokanih ustnic, suhih ekcemov ter za nego dojenčkove kože in pri vnetju prsnih bradavic pri doječih materah. Prav tako se ognjičeva mazila pogosto uporabljajo pri vnetjih ven.

Krema za obraz.

Krema je sestavljena tudi iz ekstrakta planike, gojene na 2500m nadmorske višine, ki s polifenoli kožo brani pred zunanjimi vplivi. Zaradi svoje lege je planika razvila poseben notranji obrambni mehanizem, ki ji daje izjemno sposobnost zaščite pred učinkom prostih radikalov in številne zdravilne lastnosti. Prav zato je izvleček planike idealna učinkovina za ohranjanje mladostne svežine, saj deluje izjemno pomirjevalno in vlažilno in izboljšuje prožnost kože, vsebuje pa tudi močan naravni UV-filter za učinkovito zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki.

Več o zdravilnih lastnostih aronije najdete tukaj.

Najdete nas tudi na Facebook ali Instagram.