Razstrupljanje z aronijo kot del dnevne higiene

Razstrupljanje z aronijo kot del dnevne higiene

Razstrupljanje z aronijo kot del dnevne higiene.

Aronija ima prvovrstno lastnost, da ne le krepi imunski sistem, ampak lahko celotno telo očisti in razstrupi vseh toksinov (težkih kovin in nekaterih radioaktivnih elementov), ki so se dolgoletno nalagali v naših tkivih, živčevju in možganih.

Da očistimo črevo, kožo in urin je razmeroma hitro, vendar v telesu še vedno ostajajo kemikalije in težke kovine, ki smo jih zaužili s hrano, zdravili, cepivi, kremami, dišavami, čistili, nahajajo se celo v pitni vodi. Ravno zato moramo poskrbeti, da razstrupljanje postane dnevna higiena, ki bo telo razbremenilo in mu dalo večjo sposobnost koriščenja zdravilnih učinkovin, ki jih vnašamo vase. To je tudi razlog, zakaj se uživanje aronije zelo priporoča pri očiščenju telesa pred zanositvijo, ob čistilnih kurah, postenjih in dietah (npr. pri odpravljanje kandide).

Aronija vsebuje snovi, ki blokirajo vezavo težkih kovin, tako kot to počnejo živila in superživila z visoko vsebnostjo klorofila. Ker pospešuje obnavljanje poškodovanih celic v tkivih, se zato v celoti pospeši tudi regeneracija celotnega telesa. To je pomembno, ko si želimo hitrega okrevanja po operacijah ali težjih diagnozah, prav tako, če smo slabokrvni, saj je vsebnost železa v aroniji izjemno visoka. Ravno zato se uživanje aronije priporoča v primeru slabokrvnosti, manjše vitalnosti in uživanju neraznolike hrane (premajhen vnos zelenjave in sadja). To zajeme skupino starejših, ki težje prebavljajo sveže sadje in zelenjavo, otroci pa ju pogosto zavračajo zaradi videza in okusa. Prav tako se uživanje aronije priporoča vsem z alternativnim načinom prehranjevanja in ljudem z alergijami.

Razstrupljanje z aronijo kot del dnevne higiene.

Več informacij o zdravilnih lastnostih aronije najdete tukaj.

Najdete nas tudi na Facebook ali Instagram.